Зелен чай

Колко от вас са пламенни почитатели на чист зелен чай? Аз със сигурност едно, и аз наистина обичам да прекарвам уикендите вечер пие течности чрез хубаво качество на зелен чай. Аз често искате да експериментирате с различни видове зелени листа чай. Например, аз наистина обичам Genmaicha зелен чай най която има японски произход. Това всъщност е смес от зелен чай листа с определени суми от кафяв ориз в печено форма. Много хора обичат да план разговорно като "пуканки чай. Това име може да се дължи на факта, че чай представлява сумата "показа" ориз.

Лекарство Низорал

Как действа Низорал?

Nizoral шампоан съдържа активната съставка кетоконазол, който е вид лекарство, наречена противогъбични. Той се използва за лечение на инфекции с гъби и дрожди.

Кетоконазол убива гъбички и дрожди чрез намеса в своите клетъчни мембрани. Той действа чрез спиране на гъбички от производството на вещество, наречено ergosterol, който е основен компонент на гъбични клетъчни мембрани. В смущения в производството на ergosterol нарушава гъбични мембрана клетки, което води до дупката да се появи в него.