Херпес кажете му не!

Не е болка за умиране, ще мине скоро - така успокояват хората, на които се появяват херпеси на устните (стресници). Може би и вие сте от тези, които периодично се събуждат с огромни червени мехури, които не само изглеждат отвратително, но и болят ужасно. И искате да се скриете от света поне за седмица, докато мине грозният белег. За съжаление пълно лечение на заболяването няма - възможно е единствено да намалите болката и честотата, на която се появява.

Шалове 2012

Ако искате да сте модерни и през този сезон тогава ще ви се наложи да си изберете шалове, защото хита този сезон  ще бъде именно този аксесоар. При него има голямо изобилие от модни тенденции като плетените шалове все още не са изчезнали от мода и това трябва да ви подскажи, че може да помолите вашите баби да ви изплетат един шал, като им покажете модел.

Избелване на зъби

Процедурата за красива усмивка включва много труднисти. На първо място трябва да минете процедура по избелване на зъби, но не се притеснявайте тя не е болезнена, не се наблюдава кървене на венците. Единственото с което ще трябва да се разделите това са петната по-зъбите си. Избелване на зъбите е широко използван метод от много звезди в холивуд. Но вече и в България много от обикновените хора се подлагат на избелване на зъби защото знаят, че си заслужава. Един от най-лесните начини за избелване на зъби това е с домашните системи за избелване на зъби. Една от най-добрите може би това е системата за домашно избелване "Brilliant smile".

Произхода на тази система е Великобритания, което само по себе си е гарант за качество. Доверете се на домашната система за избелване на зъби за да имате красива усмивка, без петна, без жълто по тях

Избелване на зъби

Туршия – Апетитка

Необходими продукти за туршията:
1. 1кг. чорбаджийски чушки
2. 4кг. червен пипер
3. 2кг. домати
4. 1 връзка магданоз
5. 3 глави чесън
6. 2 ч.ч. оцет
7. 2 ч.ч. олио
8. 2 непълни ч.ч. захар
9. 3 с.л. сол

Начин на приготвяне на туршия апетитка:
Чорбаджийските чушки се измиват, почистват от дръжките и се нарязват сурови. Червените пиперки се изпичат, обелват, почистват от семките и нарязват. Доматите също се обелват и нарязват. Оцетът, олиото, солта и захарта се сместват и се кипват. В тази смес се пускат зеленчуците. След като поврат няколко минути, съдът се сваля от котлона и се прибавят магданозът и чесънът. Зеленчуците и сокът се изсипват в буркани и се стерилизират 10мин.