Лепенки за отслабване инструкции за употреба

Един от най-нашумелите методи за отслабване това е с помощта на лепенки за отслабване. В България има няколко търговски марки предлагащи лепенки за отслабване, но безспорния фаворит в това отношение е продукта на марка Derma v10. Въпреки това не бива да се подценяват и другите лепенки за отслабване, които също оказват благотворен ефект върху фигурата на мъжете и жените.


Лепенки за отслабване резултати
Преди да се закупи, каквото и да е трябва да сме наясно как точно да го използваме, защото много жени се оплакват, аз си купих лепенки ама не отслабнах. Причината е в неправилната употреба на този продукт. Както всеки продаван продукт така и всяка марка лепенки за отслабване има свои изисквания за да се постигне максимален ефект.

В тази статия ще ви запознаем с един от  най-широко използваните методи при използването на лепенки, не само за отслабване но и никотинови лепенки, лепенки с репелент и прочие.

Всяка лепенка се залепва на място, което е почистено от косми.
Залепете добре лепенката за отслабване върху кожата. Препоръчва се да се залепи на корем, кръст, рамо, китка или глезен. Престойте с лепенката времето, което е описано на инструкциите за употреба на лепенките за отслабване. Времето може да бъде 4, 8, 16 или 24 часа. Спазвайте инструкциите.

Лепенки за отслабване