Отслабване за здраве

Лятото е наближава с пълна скорост, а сега е време за кратко ризи и ниска талия. Някои от жените, които обичат да си кръста. Всеки иска да отслабна само в този район, което от своя страна е трудно да се намали, но за сметка на всички вредни за тялото там. Те започват брутално измъчвани в името на завета на тънък кръст, или поне да се намали малко коремче бира. Бисквити, моркови, салати, и какво ли не, но не винаги е резултат, който удовлетворява.


Оказва се, че има по-лесен начин да отслабнете в стомаха, когато ядете определени храни, които са приятни, дори и за консумация.

1. Чай, чай и чай отново

Ако обичате кафе, да го замени с чай. Ако сте фен на чай, пият повече от приятна напитка. Ако не сте феновете си, сега е време да стане. Чай е добре за талията, която съдържа антиоксиданти, които помагат за изгаряне на мазнини по-бързо натрупаните около корема. Учените са открили, че англичанките са по-слаби, защото традицията диктува, че те пият чай. По-добре да се съсредоточи върху зелени, които, както знаем, има и други предимства.

2. Тропически храните

Представете си палми банан около вас, кокосови орехи, нд С безопасни, ако ядете тези тропически подаръци ще наддават на тегло, ако имат куража, той магически изчезват. И банани любимите плодове на много хора. А освен това, че е вкусна, банан полезен резултат от това е калий, който помага за регулиране на обмяната на веществата. Правилната метаболизма ви помага да отслабнете и да се отървете от мазнините изпъкнали над ръба на дънки.
Отслабване

3. Мазна и пикантна

Това може да звучи малко странно, но има продукти, които са полезни. Има т.нар моно-ненаситени мазнини, но не ни правят мазнини ни помага да отслабнете. Те са намерени в шоколад, зехтин, ядки. От пикантни храни, полезни за плосък корем чили пипер. Тайната се крие в неговата витамин С, който е наш добър помощник в борбата срещу депозити в областта на талията. Разбира се, ако искате горещо, можете да получите на витамин С от нашия стар приятел - портокали, киви и ягода.