Ниско въглехидратна диета

Ниско въглехидратната диета (НВД), са на диета да губят, когато намален прием на въглехидрати е обикновено на тегло, загуба на мазнини или лечение на затлъстяването. Приемът на смилаеми храни, богати на въглехидрати е сведена до минимум, и по своето място като източник на енергия с храни, богати на белтъчини и мазнини и ниско съдържание на въглехидрати.


Въпреки че няма универсална дефиниция на IRR на диетолог взе следното определение:

Ниско въглехидратна диета ограничават приема на калории чрез намаляване на консумацията на въглехидрати в 20г да 80гр на ден (обикновено по-малко от 20 процента от дневните калории). Консумацията на протеини и мазнини може да бъде увеличена до компенсира отчасти заради липсата на калории, които обикновено генерират от техните въглехидрати.
Видове IRR

Най-популярните сред диета нашия режим ниско съдържание на въглехидрати въз основа на:

    *  БМ-НВД (високо съдържание на мазнини ниско въглехидратната диета), с основен представител на диетата на Аткинс
    *  VB-НВД (високо съдържание на протеини ниско въглехидратната диета), с основните представители на хранителния режим на Дука

Кой е?

IRR е първото приложение:

    * Загуба на тегло
    * Образование в данните за
    * Загуба на мазнини
    * Почистването период за спортисти
    * За хора с наднормено тегло
    * Ниско въглехидратната диета се използват и за лечение на някои сериозни заболявания като диабет и епилепсия.

Защо е ефективна?

Все повече научни доказателства в подкрепа на натрупва в полза на ниско въглехидратната диета за хора с цел загуба на мазнини. Ключът към успеха е dieteta сложна връзка между консумацията на въглехидрати и тяхното въздействие върху нивата на кръвната захар и хормонална продукция. Нивата на кръвната захар в човешкото тяло е постановил, относително постоянни за постигане на оптимално здраве. Двете най-важните хормони, които регулират нивото на кръвната захар са на инсулин, кръвната захар и глюкагон, който се издига и пада.

Като цяло, повечето диети ниско съдържание на въглехидрати, отколкото други режими, които са богати на въглехидрати и затова всяко хранене значително повишени нива на инсулин, което пречи на разграждането на мазнините в организма, за да осигури енергия (кетоза). Затова nezadovoliten ефектът от повечето диети, защото въпреки че сме загубили на телесна маса, не е за сметка на мазнините. От друга страна, с ниско съдържание на въглехидрати диета попречи на повишаването на нивата на инсулина и да доведе до кетоза. Някои експерти в областта на храненето, дори твърдят, че кетоза предлага далеч по-голям прилив на енергия и загуба на мазнини от очакваното.

Въпреки това всички експерти са съгласни с факта, че в първите дни на системата може един човек да се чувства слаб и уморен, може да побере до времето, когато на организма да използва мазнините като източник на енергия.
За ниско въглехидратната диета и упражнения

Най-ефективно обучение сила ще са тези със средна дължина от 30 до 45 минути, което относително големи количества енергия (в границите на властта издръжливост) от появата на кетоза и средно ниски нива на кръвната захар е прието. Да не се съхранява повече от един час във фитнеса и да се избегне дълго кръстове, тъй като аеробни със силен характер, така че бързо да доведе до опасност за ниско съдържание на въглехидрати диета, хипогликемия (ниско ниво на кръвната захар). Ние упражняване преди умора сте се да изпълните, за да се предотврати това животозастрашаващо състояние. Ако все още трябва да се чувстват болни, за да ядат банани и други плодове. Аз отидох в тази държава, вече не е влак за този ден.