Косопад и жени

Като естествено орнаменти коса, природата е надарен човек е богат. Лъщи, плътен, мощен, мека и блестяща коса винаги е мечтата на всяка жена. Косопад и грижа за косата и тенденции, които форма негова молба или с жена и косата си е винаги нова, различна и може да се сравнява ще бъде интересно.


До голяма степен с обикновено прежди влакна, действително сложна устройство с външна част - стъбло и кожата - и то е активно участие на развиващите се и нарастващ крушки. Фалшиви твърди, че ще бъдат отрязани косата да расте по-бързо от общото време.

Средният брой от около 150 хиляди главата коса. 50-80 се счита за нормално резервно копие всеки ден хората ще загубят косата. За да надвишава 100, когато броят на паднали косми е загуба на коса.

Повече от нормалната коса перални обикновено намалява. Също така нормално, тъй като се счита обратното, обезщетение косопад попада в следващите дни. Обикновено се пада на пролетта и есента косата.

живот индивидът е 3-4 години на здрави коса. Те посочват многократно крушка - вече в периода на растежа, вече в една фаза на растеж (това време аз се промени дистрофия), докато останалата част остава за известно време. Броят на постоянно косата пада, така напълно нормално, други са непрекъснато се разраства. Болка, косопад настъпи косата крушка.

Косопад