Алергия причинена от домашни животни

По-голямата За съжаление, много хора страдат от алергии към животни. Това е много тъжно, когато хората са силно привързани към своето куче или котка, тя каза, страда от тежка алергия и трябва да избира между всички къщи и животни страдат или да намерят нов собственик на животното.

Рискови фактори. Алергии, причинени от домашни животни може да се развие на всяка възраст човек. Много хора, които страдат от такива алергии могат да развият по различно време, както и други видове алергии, като например алергии към домашен прах и плесен. Това се определя от наследствеността, т.е., ако родителите ви страдат от алергии, може би за това ще се случи. Според последните проучвания за алергични кучета и котки, до около 15% от населението, който е дом на тези животни.

Когато възникнат алергии? Хората, страдащи от алергии, причинени от животни, често страдат от частична алергии на кожата (пърхот). И тъй като кучета и котки-популярните домашни любимци, те са първите в списъка на животни, най-често предизвиква алергични лице. Общо алергия, причинена от други животни, като например хамстери, зайци, мишки, коне, кози и крави. Алергия някои животни изглежда по-често от другите.

Какви са симптомите на алергия при хора, причинени от домашни животни? Алергени от домашни животни често се проявява като сълзене очи, алергичен ринит, астма, кожни обриви. Много често тези симптоми са погрешно възприема като симптом на други болести, ако той страда болен от известно време от средната стойност на животните алергия изчезва и нов контакт с него, той все още държи.

Налице е и противоалергичен кученце? За съжаление, няма такива породи, както и не е куче, което не е капе косата. Абсолютно всичко, което получава едно палто на кучета в определени периоди от живота си и то се променя. Следва да се отбележи, че алергията не е само по себе си крие и косата, както и малки части от кожата се отстраняват с козина (пърхот). Някои породи са по принцип по-малки от пърхот по кожата, като например пуделите, териерите и Schnauzers.

Хората, страдащи от алергии, причинени от котки и кучета, могат да растат в къщи, животни, риби в аквариум или влечуги. Но дали това решава проблема?

Как мога да намали алергична реакция на организма домашни животни? Ако вие или вашето семейство изпитват алергична реакция, причинена от домашен любимец, можете да използвате следните съвети, за да се намали този отговор. Дори и да не страдат от този проблем, един от случайни посетители могат да бъдат изложени на тази алергия.
1. Ние прекарваме една трета от живота си в спалнята. Уверете се, че вашият домашен любимец има достъп до спалнята.

2. Направете добра вентилация в дома си.
3. В спалнята ще ток.
4. Редовно почистване на прахосмукачката вкъщи.
5. Редовно Измийте си домашен любимец.
6. Не позволявайте на вашия домашен любимец да лежи върху легла, дивани и фотьойли.
7. Не позволявайте на вашите домашни любимци да пътуват в един автомобил Сеат. Използвайте го за покриване на лични сайтове.
8. Погрижете се за чистотата и здравето на кожата на вашия домашен любимец: Това е за да се гарантира правилното хранене и витамини.
9. Нека вашият домашен любимец-голямата част от времето, прекарано на открито и на улицата.
10. Измийте си ръцете след работа у дома си животни.
11. Посъветвайте се с Вашия лекар за използване на имунотерапия или анти-алергични лечение.

За хората, които страдат от алергии към домашни животни, не всички съвети къща, домашни любимци или оказване на помощ на хора, които нямат такива страдания. Да се избягва контакт с домашни животни почти невъзможно, ако те живеят в дома ви и са неразделна част от живота си. Приемането на тези мерки, можем да се намали значително появата на алергични реакции при хора и по този начин да се гарантира, радостта от общението с нашите по-малки братя.