Как да оформим сами идеалните вежди

Известно е, че очите огледало на душата, и още по-вежди подчертават формата на очите. Правилната форма на веждите и формата на лицето корекция е толкова важно, че всяка година на дизайнерите да я променя.


Сега по естествен начин, въпреки че тенденцията вежди prokradva малко по-тъмен от косата му. Най-важното е да знаеш, че си веждите, и другите трябва да са точно същите, но те трябва да бъдат по-тънки от самото начало.

Вежди трябва да дръпнете равномерно - първите 1, а след това другите да се постигне единство. За да направите това са ви необходими pinsetka, тампони и търпение.

Издърпайте технологията е проста, но ако трябва да глупак на косата ще бъде отстранен с лекота. Но преди да определи каква форма е добра за вас.
Как да създадем перфектни вежди само

За да направите това, да вземе един молив за очи и се опитайте различните възможности. Специалисти чертаят с молив три линии за максимален ефект.

Първата линия на страничния край на веждите и носа през вътрешния ъгъл на окото. Това е началото на челото. Всички коса извън линия не е необходима.

Вторият ред също започва от страничния край на носа, но минава през външния ъгъл на окото - там трябва да направи веждите. Ако натуралните дължина е по-кратък, молив за вежди, ще продължи този ред.

Третата линия преминава през зеницата, когато гледам напред, но и започва stranichnya края на основата на носа. Налице е също идеална кривина на челото.

Три молив да се докоснете лицето си, за да премине през три точки. След като знаем, че идеалната форма за вас, започне да изтрива излишно косата.

След това в ляво и дясно, направи го и отгоре и отдолу да се създаде добра крива и да се гарантира, че крайният форма на веждите.

След като приключите с това, премахване на веждите tamponcheta памук, напоена с алкохол - тя дезинфекцира кожата и предотвратява vrasnalite косми.

И накрая, четка района около челото мазнини крем за да се избегне зачервяване и подуване. Ако е необходимо, подходящи стрес креда вежди.