Отслабване с упражнения

Загуба на тегло без упражнения е като кола без гориво. Физически упражнения са много полезни, както за намаляване на теглото и за добро здраве.

са най-честите упражнение за отслабване използване упражняват собственото си тегло, те развиват всички мускулни групи:


Хрускам: събужда всяка сутрин с легло все още коремни преси. Вие сами знаете, идентифицира себе си и своите способности, както и много ти хрускам. Имайте предвид, че ако вие трябва да започнете да направя 30 коремни преси, след една седмица техният брой да бъде около 40-50. Лично аз съм всяка сутрин от 50 преси и се чувствам наистина освежена. През деня можете да направите още ... зависи от свободното си време, но съм сигурен, че два минута не на вина с вашите планове.
Упражнения за бързо отслабване

Лицеви опори отслабват: Твърде много спорт за някои. Не позволявайте повече от два дни, през които не сте направили лицеви опори да отида. Те са предимно мускули багажника гърдите и трицепса. Но както е споменато по-горе, упражнения на собственото си тегло и влиянието на много групи мускули.

Работещи: Ако искате да избягате - разходка Много мили, не забравяйте да изгаря мазнините бързо. Разбира се, началото не е необходимо да се направи повече маратони е важно да се започне и постепенно да увеличавате разстоянието. В нормалното движение изгарянето на около 100 калории на миля.

Басейн: Вярно е, че становището на всички експерти по плуване, че той е един от най-добрите упражнения за отслабване. С разработването на релаксация, докато плуване, загуба на тегло, както и затягането на мускулите прекрасна форма на тялото си, без абсолютно никакви наранявания - обща пречка за спорта. Басейн с бързо темпо, което обикновено гори около 600 калории на час.

Аеробни: За жени искат да губят тегло е просто една добра възможност за професията. Курс по аеробика да запишете във всеки град. Тя ще практикуват под ръководството на опитен треньор различна за повечето хора, дори луд, но много ефективни упражнения да достигне целта си. Разбира се, в аеробика не е задължително само жени ... но в повечето случаи те се интересуват за разлика от себе си, силата и груб тренировки подчертават помажеш

За тези, които не могат да бъдат твърде много бира е да се вземат абсолютно в ръцете си и са много усилено върху фитнес оборудване. Мечтата на всяка жена е силна личност, три часа на седмица (три пъти през ден АНИ прекарва е възможно), и вярно, как да направите своя мечта и вашия партньор.

Жените също се нуждае от салона с идеята да се избегне е, да спечели грозно, мускулна фигура някои момичета да се направи гавра с тялото си. Постигането на мускулна маса, че г-ца "има някои културизъм списание" с нищо друго освен за обучение, упражнения, и отново, и отново ... Останал много стимуланти, които прекарват не повече от 40-50 годишна възраст може. Орган, който ще редовно посещава фитнес залата е като Мис "всяко модно списание, което е много привлекателна.
Лесно отслабване с упражнения

Програма, че златото е да намалите теглото си много бързо:

Първа Разходка два пъти седмично на фитнес за един час.

2-ра Два пъти седмично посещение на басейн за около 40-50 минути (това е времето, в което да плува без прекъсване .. не много често към тях)

Трета Те отбелязаха три пъти седмично обучение упражнения със собственото им тегло, което всяка сутрин коремни преси са задължителни. Те включват три обучителни пак това упражнение, но не и плъзнете сутрин.

4-ти След като тичам през седмицата.

Пета Вземете един или два дни, когато не е нужно някакво физическо усилие, защото почивката прави перфектни!